Villa Samnang Boutique Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang
Villa Samnang Boutique Hotel Genel
Villa Samnang Boutique Hotel Genel
Villa Samnang Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Villa Samnang Boutique Hotel Dış Mekan
Villa Samnang Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Villa Samnang Boutique Hotel
#15 Street 302, Beoung Keng Kang I Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang

Villa Samnang Boutique Hotel konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ve Nehir Kıyısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Gümüş Pagoda ile 1,5 km (0,9 mil) ve Tuol Sleng Soykırım Müzesi ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak için TAO ideal, bu havuz kenarı bistro bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x