EMAN BKK Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang
EMAN BKK Hotel Öne Çıkan Resim
EMAN BKK Hotel Dış Mekan
EMAN BKK Hotel Dış Mekan
EMAN BKK Hotel Kahvaltı
EMAN BKK Hotel Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
EMAN BKK Hotel
No. 134, Street 51 Boeung Keng Korng I, Khan Chamkarmon Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang

EMAN BKK Hotel misafirlere Phnom Penh merkezinde, Wat Lang Ka ve Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 0,8 mi (1,4 km) ve Merkez Pazarı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Phnom Penh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 689 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x