Villa Rufola

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Villa Rufola Öne Çıkan Resim
Villa Rufola Dış Mekan
Villa Rufola Dış Mekan
Villa Rufola Kahvaltı
Villa Rufola Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Villa Rufola
Via Calata Punta Capo 15 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Villa Rufola misafirlere Sorrento bölgesinde, deniz kıyısında, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 18,2 mi (29,2 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 23,6 mi (38,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x