Capo Santa Fortunata

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Capo Santa Fortunata Öne Çıkan Resim
Capo Santa Fortunata Dış Mekan
Capo Santa Fortunata Dış Mekan
Capo Santa Fortunata Dış Mekan
Capo Santa Fortunata Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Capo Santa Fortunata
Via Calata Punta Capo 13 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Capo Santa Fortunata misafirlere Sorrento bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 18,2 mi (29,3 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 23,7 mi (38,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x