Villa Rodrigo

Kudapaduwa
Villa Rodrigo Öne Çıkan Resim
Villa Rodrigo Dış Mekan
Villa Rodrigo Dış Mekan
Villa Rodrigo Dış Mekan
Villa Rodrigo Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Villa Rodrigo
Cemetery 2nd Lane , Kudapaduwa

Villa Rodrigo misafirlere Negombo bölgesinde, plaj yakınında, Negombo Plajı ve Negombo Plaj Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel St. Sebastian's Kilisesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve St Anthony's Kilisesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x