The Villa Negombo

Kudapaduwa
The Villa Negombo Öne Çıkan Resim
The Villa Negombo Dış Mekan
The Villa Negombo Dış Mekan
The Villa Negombo Dış Mekan
The Villa Negombo Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
The Villa Negombo
21/1 Cemetery Road, Kudapaduwa , Kudapaduwa

The Villa Negombo misafirlere Negombo bölgesinde, golf sahasına yakın, Negombo Plajı ve Negombo Plaj Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon St Anthony's Kilisesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

The Villa Negombo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (The garden)
Room
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı ( The family)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (The Sky)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (The sweet)
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x