Villa Re3Ca

Üsküp
Villa Re3Ca Öne Çıkan Resim
Villa Re3Ca Oda Düzeni
Villa Re3Ca Oda Düzeni
Villa Re3Ca Oda Düzeni
Villa Re3Ca Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Villa Re3Ca
15 Kozara , Üsküp

Üsküp (Centar) bölgesindeki Villa Re3Ca misafirlere Üsküp Kent Müzesi ve St. Kliment Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Memorial House of Mother Teresa ile 0,8 mi (1,2 km) ve Avusturya Elçiliği ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Basic
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x