Queen's Hotel

Üsküp
Queen's Hotel Genel
Queen's Hotel Genel
Queen's Hotel Öne Çıkan Resim
Queen's Hotel Dış Mekan
Queen's Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Queen's Hotel
Vasil Gjorgov 16 (Zebra Center) , Üsküp

Queen's Hotel konaklamanızda Üsküp merkezinde, Üsküp Kent Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Makedonya Meydanı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel City Art Gallery ile 2,1 km ve Eski Çarşı ile 2,1 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için DailyFoodReastaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x