Villa Quieta

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Villa Quieta Genel
Villa Quieta Öne Çıkan Resim
Villa Quieta Dış Mekan
Villa Quieta İç Mekan
Villa Quieta Kahvaltı
Image More +58 fotoğraf
Villa Quieta
89, Rue Moulay Ali Chrif Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Villa Quieta misafirlere Essaouira merkezinde, Essaouira Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Skala de la Ville ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Moulay el Hassan Meydanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Mohammed Ben Abdallah Müzesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır. 16.00 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Royal Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x