The Spot

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
The Spot Genel
The Spot Genel
The Spot Öne Çıkan Resim
The Spot Dış Mekan
The Spot İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
The Spot
26, Quartier Des Dunes Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

The Spot konaklamanızda Essaouira bölgesinde, okyanus kıyısında, Essaouira Plajı ve Bordj el Berod ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Skala de la Ville ile 2,4 km (1,5 mil) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Economy Süit, Birden Çok Yatak
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x