Villa Pia

Kuzeybatı Rusya, Arkhangelsk
Villa Pia Öne Çıkan Resim
Villa Pia Dış Mekan
Villa Pia Banyo Özellikleri
Villa Pia Banyo Özellikleri
Villa Pia Kolaylıklar
Image More +13 fotoğraf
Villa Pia
Rossiyskaya ulitsa, 27k1 Kuzeybatı Rusya, Arkhangelsk

Villa Pia konaklamanızda Arkhangelsk bölgesinde, Lomonosov Historical and Memorial Museum ile 3,5 km (2,2 mi) ve Arkhangelsk Edebiyat Müzesi ile 9 km (5,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu daire AA Borisov Museum ile 9,1 km (5,7 mil) ve Plotnikova Evi ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Basic Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x