Novotel Arkhangelsk Hotel

Kuzeybatı Rusya, Arkhangelsk
Novotel Arkhangelsk Hotel Genel
Novotel Arkhangelsk Hotel Genel
Novotel Arkhangelsk Hotel Genel
Novotel Arkhangelsk Hotel Genel
Novotel Arkhangelsk Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Novotel Arkhangelsk Hotel
Naberezhnaya Severnoy Dviny 55 Kuzeybatı Rusya, Arkhangelsk

Novotel Arkhangelsk Hotel konaklamanızda Arkhangelsk merkezinde, Arkhangelsk Kukla Tiyatrosu yakınında ve Arkhangelsk Edebiyat Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Plotnikova Evi ile 0,5 km ve AA Borisov Museum ile 0,6 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Reka restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x