Argo Hotel

Kuzeybatı Rusya, Arkhangelsk
Argo Hotel Genel
Argo Hotel Öne Çıkan Resim
Argo Hotel Dış Mekan
Argo Hotel İç Mekan
Argo Hotel İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Argo Hotel
Gaydara str., 59-3 Kuzeybatı Rusya, Arkhangelsk

Arkhangelsk bölgesindeki Argo Hotel konaklamanızda, Krasnoborsk Historical and Memorial Art Museum ve Arkhangelsk Artists' Union Exhibit Hall ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Arkhangelsk Genç Tiyatrosu ile 1,2 mi (1,9 km) ve Panov Arkhangelsk Regional Youth Theatre ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda (Superior)
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x