Villa Odette

Saint-thomas-de-la-touques, Deauville
Villa Odette Öne Çıkan Resim
Villa Odette Dış Mekan
Villa Odette Dış Mekan
Villa Odette Dış Mekan
Villa Odette Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Villa Odette
156 Avenue de la République Saint-thomas-de-la-touques, Deauville

Villa Odette misafirlere Deauville (Deauville Kent Merkezi) bölgesinde, St. Augustin Kilisesi ve Deauville La Touques Yarış Pisti ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Casino Barriere de Deauville Kumarhanesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Deauville Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Premium
Premium Oda
Comfort
Comfort Süit
Premium
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x