La Loggia

Saint-thomas-de-la-touques, Deauville
La Loggia Genel
La Loggia Öne Çıkan Resim
La Loggia Dış Mekan
La Loggia İç Mekan
La Loggia İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
La Loggia
64 rue du Général Leclerc Saint-thomas-de-la-touques, Deauville

La Loggia misafirlere Deauville merkezinde, Deauville Uluslararası Merkezi ve Casino Barriere de Deauville Kumarhanesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Eski Honfleur Limanı ile 10,2 mi (16,5 km) ve Deauville Olimpik Yüzme Havuzu ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda (Loggia)
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x