Villa 81

Saint-thomas-de-la-touques, Deauville
Villa 81 Genel
Villa 81 Öne Çıkan Resim
Villa 81 Dış Mekan
Villa 81 Dış Mekan
Villa 81 Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Villa 81
81 Avenue de la République Saint-thomas-de-la-touques, Deauville

Villa 81 misafirlere Deauville (Deauville Kent Merkezi) bölgesinde, St. Augustin Kilisesi ve Deauville Uluslararası Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Eski Honfleur Limanı ile 9,7 mi (15,6 km) ve Deauville Poney Club ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x