Villa Mesui Lotus

Sanur Kauh
Villa Mesui Lotus Öne Çıkan Resim
Villa Mesui Lotus Dış Mekan
Villa Mesui Lotus İç Mekan
Villa Mesui Lotus Kahvaltı
Villa Mesui Lotus Oda Manzaraları
Image More +22 fotoğraf
Villa Mesui Lotus
Jalam Lantang Hidung No. 36 Sanur , Sanur Kauh

Bu villa konaklamanızda Denpasar bölgesinde, Sanur Plajı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Waterbom Bali Su Parkı ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan villa Kuta Plajı ile 12,1 km (7,5 mi) ve Legian Plajı ile 13,8 km (8,6 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz var. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 6 Yatak Odası, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x