Andrea Villas & Suites

Sanur
Andrea Villas & Suites Öne Çıkan Resim
Andrea Villas & Suites Dış Mekan
Andrea Villas & Suites İç Mekan
Andrea Villas & Suites İç Mekan
Andrea Villas & Suites İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Andrea Villas & Suites
79 Jl. Danau Poso , Sanur

Andrea Villas & Suites misafirlere Denpasar bölgesinde, plaj yakınında, Semawang Plajı ve Mertasari Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kuta Plajı ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit
Junior
Junior Süit
Business
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x