Villa Maydou

Luang Prabang
Villa Maydou Genel
Villa Maydou Genel
Villa Maydou Genel
Villa Maydou Öne Çıkan Resim
Villa Maydou Dış Mekan
Image More +107 fotoğraf
Villa Maydou
Ban Meuna , Luang Prabang

Villa Maydou konaklamanızda Luang Prabang merkezinde, Wat Aham ve Vat Visounnarath ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel UXO Laos Visitor Center ile 0,8 km (0,5 mil) ve Gece Pazarı ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 29 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tradition
Tradition Deluxe
Heritage
Heritage Deluxe
Room
Classic Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Traditional Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x