Cold River

Luang Prabang
Cold River Genel
Cold River Genel
Cold River Öne Çıkan Resim
Cold River Dış Mekan
Cold River İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Cold River
1/5 Ban Meunna Town Center , Luang Prabang

Cold River size Luang Prabang merkezinde, Wat Aham ile 5 dakika yürüyüş ve Vat Visounnarath ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Dara Market ile 0,5 mi (0,8 km) ve Geleneksel Sanatlar ve Etnoloji Merkezi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Balcony DBL
Standard
Standard DBL
Deluxe
Deluxe Family room
Single
Single Deluxe room
Standard
Standard TWN
Room
Standard Balcony DBL
Room
Deluxe DBL/TWN room
Room
Standard Balcony TWN
Room
Deluxe Balcony TWN

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x