Mao Phashok Guesthouse

Luang Prabang
Mao Phashok Guesthouse Öne Çıkan Resim
Mao Phashok Guesthouse Dış Mekan
Mao Phashok Guesthouse İç Mekan
Mao Phashok Guesthouse İç Mekan
Mao Phashok Guesthouse Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Mao Phashok Guesthouse
Ban Visoun, Town Center Chaochomphou Road , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Mao Phashok Guesthouse konaklamanızda, Wat Aham ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Vat Visounnarath ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Dara Market ile 0,5 mi (0,7 km) ve Geleneksel Sanatlar ve Etnoloji Merkezi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Twin Fan Room
Standard
Standard Triple With Fan
Superior
Superior Fan Room
Superior
Superior Air Without Balcony
Room
Standard Fan Room
Room
Superior River View with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x