Villa Malaka

Ngor
Villa Malaka Öne Çıkan Resim
Villa Malaka Dış Mekan
Villa Malaka Dış Mekan
Villa Malaka Dış Mekan
Villa Malaka Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Villa Malaka
Lot N7 Ngor Almadies , Ngor

Villa Malaka konaklamanızda Dakar bölgesinde, Mamelles Beach ile 4,5 km (2,8 mi) ve African Renaissance Statue (Afrika Rönesansı Heykeli) ile 5,4 km (3,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon African Renaissance Monument ile 5,6 km (3,5 mil) ve Leopold Senghor Stadyumu ile 9,9 km (6,2 mil) mesafede.

Restoranda Villa Malaka misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Çadır
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x