Dakar Appart'hotel

Ngor
Dakar Appart'hotel Öne Çıkan Resim
Dakar Appart'hotel Dış Mekan
Dakar Appart'hotel İç Mekan
Dakar Appart'hotel Kahvaltı
Dakar Appart'hotel Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Dakar Appart'hotel
Route Ngor Village, 99500 Dakar, Senegal , Ngor

Dakar bölgesindeki bu apart otel misafirlere okyanus kıyısında, African Renaissance Statue (Afrika Rönesansı Heykeli) ve African Renaissance Monument ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Cheikh Anta Diop Üniversitesi ile 9,1 km (5,6 mil) ve Leopold Senghor Stadyumu ile 11 km (6,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Apart Daire, 1 Yatak Odası (Mini)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x