Villa Le Perroquet Bleu

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Villa Le Perroquet Bleu Genel
Villa Le Perroquet Bleu Genel
Villa Le Perroquet Bleu Genel
Villa Le Perroquet Bleu Öne Çıkan Resim
Villa Le Perroquet Bleu Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Villa Le Perroquet Bleu
Douar Matrane La Palmeraie Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Villa Le Perroquet Bleu konaklamanızda Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz buhar odası ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Havuz Manzaralı
Traditional
Traditional Süit (4 adults)
Room
Süit, Bahçe Manzaralı (Villa - 2 adults)
Room
Superior Süit, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Traditional Süit (3 adults)
Room
Deluxe Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x