Eden Lodges

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Eden Lodges Genel
Eden Lodges Öne Çıkan Resim
Eden Lodges Dış Mekan
Eden Lodges Dış Mekan
Eden Lodges Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Eden Lodges
Douar Makina Palmeraie Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Eden Lodges konaklamanızda, Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 8 mi (12,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
La
La BAROQUE
Room
LA Royale
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Grand Oda, Havuz Kullanımı
Room
Elite Oda
Room
La Berbere
Room
La warhole
Room
LA BALINAISE

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x