Villa La Morina Agriturismo

Cortona
Villa La Morina Agriturismo Genel
Villa La Morina Agriturismo Genel
Villa La Morina Agriturismo Genel
Villa La Morina Agriturismo Genel
Villa La Morina Agriturismo Genel
Image More +75 fotoğraf
Villa La Morina Agriturismo
Località Montecchio del Loto, 284 , Cortona

Cortona bölgesindeki Villa La Morina Agriturismo misafirlere bölge parkında, Val di Chiana ve Trasimeno Gölü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Piazza della Repubblica ile 11,4 km (7,1 mi) ve Museo dell'Accademia Etrusca ile 11,4 km (7,1 mi) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 7 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu çiftlik otelinde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası (Tiglio)
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası (Leccio)
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası (Melo)
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası (Cipresso)
Room
Classic Daire, 1 Yatak Odası (Pino)
Room
Luxury Daire, 2 Yatak Odası (Olivo)
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası (Quercia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x