Cortona Golf & SPA Resort

Cortona
Cortona Golf & SPA Resort Genel
Cortona Golf & SPA Resort Öne Çıkan Resim
Cortona Golf & SPA Resort Dış Mekan
Cortona Golf & SPA Resort Dış Mekan
Cortona Golf & SPA Resort İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Cortona Golf & SPA Resort
Località Manzano , Cortona

Cortona bölgesindeki Cortona Golf & SPA Resort konaklamanızda Abbazia di Farneta Manastırı ve Santa Maria delle Grazie ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu küçük otel Trasimeno Gölü ile 13,6 mi (21,9 km) ve Fattoria Le Capezzine Üzüm Bağları ve Şaraphanesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra sezonluk açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Banyolu
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Borgo BX)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Süit
Room
Villa (Vigne)
Room
Villa (Golf)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x