Villa Kemuning Ubud

Lesser Sunda Islands, Tegallalang
Villa Kemuning Ubud Öne Çıkan Resim
Villa Kemuning Ubud Dış Mekan
Villa Kemuning Ubud Yerinde Yemek
Villa Kemuning Ubud Yerinde Yemek
Villa Kemuning Ubud Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Villa Kemuning Ubud
Jalan Raya Bau-Bau Br. Kedisan Kaja Lesser Sunda Islands, Tegallalang

Tegallalang bölgesindeki Villa Kemuning Ubud misafirlere kırsal bölgede, Gunung Kawi Tapınağı ve Istana Kepresidenan Tampaksiring Cumhurbaşkanlığı Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Ubud Maymun Ormanı ile 8,3 mi (13,3 km) ve Tirta Empul Tapınağı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Endonezya mutfağı sevenler için Pawon Kemuning restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x