Umah Tis Sebatu

Lesser Sunda Islands, Tegallalang
Umah Tis Sebatu Öne Çıkan Resim
Umah Tis Sebatu Dış Mekan
Umah Tis Sebatu Dış Mekan
Umah Tis Sebatu Dış Mekan
Umah Tis Sebatu Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Umah Tis Sebatu
Jl. Sentanu Banjar Sebatu Lesser Sunda Islands, Tegallalang

Tegallalang bölgesindeki Umah Tis Sebatu konaklamanızda, Gunung Kawi Tapınağı ve Istana Kepresidenan Tampaksiring Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 10,1 mi (16,2 km) ve Tirta Empul Tapınağı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Warung Sebatu yemek servisi için ideal, bu oda ve kahvaltı sunan otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Sigara İçilmez (Joglo)
Room
Family Oda (Joglo Jepun)
Room
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x