Villa Kalisha

Tegallalang
Villa Kalisha Öne Çıkan Resim
Villa Kalisha Oda Manzaraları
Villa Kalisha Oda Düzeni
Villa Kalisha Oda Düzeni
Villa Kalisha Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Villa Kalisha
Banjar Kebon Kedisan Kedisan, Tegallalang , Tegallalang

Bu villa misafirlere Tegallalang bölgesinde, dağda, Tegallalang Çeltik Terasları ve Bali Pulina 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Ubud Maymun Ormanı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Gunung Kawi Tapınağı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LCD televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x