Green View Private Villas

Lesser Sunda Islands, Payangan
Green View Private Villas Genel
Green View Private Villas Öne Çıkan Resim
Green View Private Villas Dış Mekan
Green View Private Villas İç Mekan
Green View Private Villas İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Green View Private Villas
Jalan Raya Bresela Lesser Sunda Islands, Payangan

Payangan bölgesindeki Green View Private Villas konaklamanızda, Gaya Ceramic Arts Centre ve Bali Pulina ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 9,2 mi (14,7 km) ve Tegallalang Çeltik Terasları ile 5 mi (8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

4 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x