Villa Furoa

S'oru e Mari
Villa Furoa Genel
Villa Furoa Öne Çıkan Resim
Villa Furoa Dış Mekan
Villa Furoa Dış Mekan
Villa Furoa İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Villa Furoa
Via Eolie 8 , S'oru e Mari

Quartu Sant'Elena bölgesindeki Villa Furoa konaklamanızda, Golfo degli Angeli ve Sant'Andrea Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cagliari Limanı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Spiaggia di Sant'Andrea ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x