Spacebility Beach

Su Forti
Spacebility Beach Öne Çıkan Resim
Spacebility Beach Dış Mekan
Spacebility Beach Oda Manzaraları
Spacebility Beach Banyo Tipleri
Spacebility Beach Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Spacebility Beach
Via Neapolis 12 , Su Forti

Quartu Sant'Elena bölgesindeki Spacebility Beach misafirlere Poetto Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve San Benedetto Pazarı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Bonaria Hz. Meryem Bazilikası ile 12 km (7,4 mil) ve Calamosca Plajı ile 12,4 km (7,7 mil) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili villada misafirlere bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x