Le Terrazze di Bellavista

Quartu Sant'Elena
Le Terrazze di Bellavista Öne Çıkan Resim
Le Terrazze di Bellavista Dış Mekan
Le Terrazze di Bellavista Dış Mekan
Le Terrazze di Bellavista Kahvaltı
Le Terrazze di Bellavista Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Le Terrazze di Bellavista
via Trexenta 6/8 , Quartu Sant'Elena

Quartu Sant'Elena bölgesindeki Le Terrazze di Bellavista konaklamanızda, Golfo degli Angeli ve Poetto Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Cagliari Limanı ile 9,7 mi (15,5 km) ve Sant'Andrea Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, Teras
Oda,
Oda, Veranda
Room
Superior Oda, Engellilere Uygun
Room
Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x