Villa Francesca Zanzibar

Kati, Uroa
Villa Francesca Zanzibar Öne Çıkan Resim
Villa Francesca Zanzibar Dış Mekan
Villa Francesca Zanzibar Yerinde Yemek
Villa Francesca Zanzibar Yerinde Yemek
Villa Francesca Zanzibar Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Villa Francesca Zanzibar
Uroa Dikoni Kati, Uroa

Villa Francesca Zanzibar misafirlere Uroa bölgesinde, plajda, Uroa Plajı yakınında ve Marumbi Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Pongwe Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kiwengwa Pongwe Ormanı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Villa Francesca Zanzibar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x