Uroa Bay Beach Resort

Kati, Uroa
Uroa Bay Beach Resort Genel
Uroa Bay Beach Resort Genel
Uroa Bay Beach Resort Genel
Uroa Bay Beach Resort Öne Çıkan Resim
Uroa Bay Beach Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Uroa Bay Beach Resort
Uroa South Region Kati, Uroa

Uroa Bay Beach Resort misafirlere Uroa bölgesinde, okyanus kıyısında, Uroa Plajı yakınında ve Marumbi Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Pongwe Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kiwengwa Pongwe Ormanı ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Jua yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

61 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Uroa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 108 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda
Oda,
Oda, Okyanusa Sıfır
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x