Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace Öne Çıkan Resim
Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace Dış Mekan
Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace İç Mekan
Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace Yerinde Yemek
Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Villa Eternal, Private Pool, 3 Floors & Rooftop Terrace
Chocolate Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Bu villa misafirlere Siem Reap merkezinde, Wat Damnak ve Apsara Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Angkor Wat ile 3,1 mi (5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları ve iPod takma konsolu sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Kenarı (3 Floors)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x