Landing Gold By Amatak

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Landing Gold By Amatak Genel
Landing Gold By Amatak Genel
Landing Gold By Amatak Genel
Landing Gold By Amatak Öne Çıkan Resim
Landing Gold By Amatak Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Landing Gold By Amatak
Behind Angkor High School Salakamroeuk Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Landing Gold By Amatak size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Apsara Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Wat Damnak ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için LA Pisah ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 1 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Double Twin Room, Pool View
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x