Villa Dida Resort

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pwani Mchangani
Villa Dida Resort Genel
Villa Dida Resort Genel
Villa Dida Resort Öne Çıkan Resim
Villa Dida Resort Dış Mekan
Villa Dida Resort Dış Mekan
Image More +118 fotoğraf
Villa Dida Resort
Pwani Mchangani East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pwani Mchangani

Villa Dida Resort misafirlere Pwani Mchangani bölgesinde, plajda, Mapenzi Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pwani Mchangani Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nungwi Plajı ile 17,2 mi (27,6 km) ve Muyuni Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Villa Dida Villa Dida Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Room, Ocean View no 1
Junior
Junior Süit, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan (n 6)
Junior
Junior Süit, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan (n 7)
Junior
Junior Süit, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan (n 9)
Room
Honeymoon Oda
Room
Deluxe Süit, Jakuzi
Room
Luxury Tent Ocean Front no 1
Room
Comfort Bungalov
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (n 3)
Room
Junior Süit, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan (n 12)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x