Pwani Silver Sand Beach Hotel

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pwani Mchangani
Pwani Silver Sand Beach Hotel Genel
Pwani Silver Sand Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Pwani Silver Sand Beach Hotel Dış Mekan
Pwani Silver Sand Beach Hotel Dış Mekan
Pwani Silver Sand Beach Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Pwani Silver Sand Beach Hotel
Pwani Mchangani Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pwani Mchangani

Pwani Silver Sand Beach Hotel misafirlere Pwani Mchangani bölgesinde, plajda, Pwani Mchangani Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mapenzi Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nungwi Plajı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Muyuni Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x