Villa Del Sol Beach resort & Spa

Phan Thiet
Villa Del Sol Beach resort & Spa Genel
Villa Del Sol Beach resort & Spa Öne Çıkan Resim
Villa Del Sol Beach resort & Spa Dış Mekan
Villa Del Sol Beach resort & Spa Dış Mekan
Villa Del Sol Beach resort & Spa Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Villa Del Sol Beach resort & Spa
37 Lac Long Quan Street, Tien Thanh Ward , Phan Thiet

Phan Thiet bölgesindeki Villa Del Sol Beach resort & Spa misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Tien Thanh Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Red Dunes ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Mui Ne Plajı ile 25,1 mi (40,4 km) ve Duc Thanh Okulu ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Vista al Mar ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

72 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Denize Sıfır
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Denize Sıfır
Room
Grand Premium Room, Sea View
Room
Premium Deluxe Room, Garden View
Room
Grand Premium Room, Garden View
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x