Non Nuoc Resort

Phan Thiet
Non Nuoc Resort Genel
Non Nuoc Resort Genel
Non Nuoc Resort Genel
Non Nuoc Resort Genel
Non Nuoc Resort Genel
Image More +65 fotoğraf
Non Nuoc Resort
Tien Thanh Ward , Phan Thiet

Phan Thiet bölgesindeki Non Nuoc Resort misafirlere deniz kıyısında, Tien Thanh Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Red Dunes ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mui Ne Plajı ile 24,8 mi (39,9 km) ve Duc Thanh Okulu ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Non Nuoc ideal; a denize sıfır restoranı misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
VIP
VIP Garden View
Room
VIP Sea View
Room
Deluxe Oda
Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x