Sky Star Beach Resort

Phan Thiet
Sky Star Beach Resort Öne Çıkan Resim
Sky Star Beach Resort Dış Mekan
Sky Star Beach Resort Dış Mekan
Sky Star Beach Resort Dış Mekan
Sky Star Beach Resort Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Sky Star Beach Resort
Km. 5, Au Co, Tien Binh , Phan Thiet

Sky Star Beach Resort konaklamanızda Phan Thiet bölgesinde, Ho Chi Minh Museum ile 8,6 km (5,3 mi) ve Duc Thanh Okulu ile 8,6 km (5,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Van Thuy Tu Tapınağı ile 8,6 km (5,4 mi) ve Linh Son Truong Tho pagoda ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Sky Star misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda (Family)
Room
Bungalov, Denize Sıfır (Triple)
Room
Bungalov, Denize Sıfır (Quadruple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x