Villa Dambulla

Dambulla
Villa Dambulla Öne Çıkan Resim
Villa Dambulla Dış Mekan
Villa Dambulla Banyo Tipleri
Villa Dambulla Oda
Villa Dambulla
1.5 Mile post, Kandalama Road , Dambulla

Dambulla bölgesindeki Villa Dambulla konaklamanızda Dambulla Mağara Tapınağı ve Popham Arboretumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Rangiri Dambulla International Stadı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Sigiriya Müzesi ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Villanın restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x