Kendiya Resort

Dambulla
Kendiya Resort Öne Çıkan Resim
Kendiya Resort Dış Mekan
Kendiya Resort Dış Mekan
Kendiya Resort İç Mekan
Kendiya Resort Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Kendiya Resort
Vihara Junction , Dambulla

Dambulla bölgesindeki Kendiya Resort konaklamanızda, Dambulla Mağara Tapınağı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Rangiri Dambulla International Stadı ile 3,1 mi (5 km) ve Popham Arboretumu ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 12 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x