Athena lake Boutique

Dambulla
Athena lake Boutique Genel
Athena lake Boutique Öne Çıkan Resim
Athena lake Boutique Dış Mekan
Athena lake Boutique Dış Mekan
Athena lake Boutique Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Athena lake Boutique
Walihena, Palwehera , Dambulla

Athena lake Boutique misafirlere Dambulla merkezinde, Rangiri Dambulla International Stadı ile 6 mi (9,6 km) mesafede ve Dambulla Mağara Tapınağı ile 6 mi (9,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Popham Arboretumu ile 7,6 mi (12,2 km) ve Sigiriya Müzesi ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Süit, Göl Manzaralı
Room
Family Süit, Göl Manzaralı
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x