Villa Dafne

Bari
Villa Dafne Genel
Villa Dafne Öne Çıkan Resim
Villa Dafne Dış Mekan
Villa Dafne İç Mekan
Villa Dafne Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Villa Dafne
Strada Sant'Anna 15 , Bari

Bari (Municipio 1) bölgesindeki Villa Dafne misafirlere Torre Quetta ve Spiaggia San Giorgio ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Bari Limanı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Pane e Pomodoro Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki 3 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Room
Executive Oda, Ek Bina
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x