Maison Rinaldi

Bari
Maison Rinaldi Öne Çıkan Resim
Maison Rinaldi Dış Mekan
Maison Rinaldi İç Mekan
Maison Rinaldi İç Mekan
Maison Rinaldi İç Mekan
Image More +53 fotoğraf
Maison Rinaldi
Str. Sant'Anna 16 , Bari

Maison Rinaldi misafirlere Bari (Municipio 1) bölgesinde, Torre Quetta ve Spiaggia San Giorgio ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bari Limanı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Pane e Pomodoro Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Maison Rinaldi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca kuaför, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cataleya)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Rosé)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Jasmine)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Diamant)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x