Villa Cascade

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Cascade Genel
Villa Cascade Öne Çıkan Resim
Villa Cascade Dış Mekan
Villa Cascade Dış Mekan
Villa Cascade İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Villa Cascade
Jl. Saraswati Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa Cascade misafirlere Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Legian Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirler villanın havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x