Amor Bali Villas & Spa Resort

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Amor Bali Villas & Spa Resort Genel
Amor Bali Villas & Spa Resort Genel
Amor Bali Villas & Spa Resort Genel
Amor Bali Villas & Spa Resort Öne Çıkan Resim
Amor Bali Villas & Spa Resort Dış Mekan
Image More +120 fotoğraf
Amor Bali Villas & Spa Resort
Jl.Bidadari No. 110C Kuta Lesser Sunda Islands, Seminyak

Amor Bali Villas & Spa Resort konaklamanızda Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ve Gado Gado Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Maitreya Budist Merkezi ile 2,4 km ve Sunset Star ile 2,5 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Amor Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler özel havuz ve özel spa küveti olan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x